Apasati pe imagini pentru vizualizare
Adresa: Bulevardul Eroilor nr. 51, Cluj-Napoca, 400129
Telefon: 0264-198561, 0264-598561, 0744-613541
Numar sali: 1
Capacitate: 464
www.cinemavictoria.ro
contact@cinemavictoria.ro
Exemplu de arhitectura Art Deco, cinematograful a fost renovat de curand. Dotat cu fotolii moderne si sistem Dolby Stereo S.R.
Sala face parte din reteaua Europa Cinemas si are 314 locuri.
Cinematograful sustinut de cele doua importante festivaluri de film din Cluj, TIFF si COMEDY, isi propune promovarea unui repertoriu de filme cu preponderenta de arta, din productia autohtona si europeana, gazduirea oricaror alte festivaluri de film, manifestari sau programe cinematografice care pot sa atraga publicul cinefil si nu numai la sala de cinematograf.
Cafeneaua din incinta holului Cinematografului Victoria vine in intampinarea ta cu diferite specialitati de cafea, bauturi racoritoare, bere, pop-corn si snacks-uri.
Cinema Victoria Cluj Napoca este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Transilvania, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Cinema Victoria Cluj Napoca
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Cluj Napoca
Coordonate GPS: 46.770725,23.595862
Cimitirul Hajongard (in maghiara Házsongárdi temető, din germana Hasengarten) de pe fosta Ulita Macelarilor, in prezent str. Avram Iancu, este unul din cele mai vechi cimitire din Cluj, infiintat i
Construit intre 1774 si 1785 pe laturile unei curti rectangulare de catre contele Gheorghe (György) Banffy, este considerat a fi cea mai reprezentativa cladire in stilul baroc din Transilvania. Front
Vivariul este localizat la demisolul Institutului de Zoologie, sub Muzeul de Zoologie si cuprinde o expozitie permanenta cu peste 57 de specii de animale.
A fost inaugurat in anul 2001 si adaposteste
Muzeul de Arta din Cluj Napoca este situat in Piata Unirii nr. 30. Infiintat in anul 1951, muzeul functioneaza in Palatul Banffy din anul 1956, cladire construita in stil baroc intre anii 1774-1785.
In cadrul acestui edificiu au functionat pe rand pana in anul 1948, cand a avut loc nationalizarea, depozitul Triska, reprezentanta si atelierul de reparatii al pianelor Wirth.
Cladirea a fost sediul
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.