Apasati pe imagini pentru vizualizare
Piscina Union va asteapta pe strada Lascar Catargiu la nr. 16A cu o diversa gama de servicii de intretinere corporala si recuperare. Tot aici puteti beneficia de o sala profesionala de fitness si aerobic. Doar la noi puteti petrece ore in compania unui personal calificat pentru ore de aerobic atat in sala cat si in bazin. De asemenea atat adulti cat si copiii pot practica lectii de inot in piscina, cu instructor calificat. Dupa o ora de miscare puteti sa va relaxati printr-un masaj sau o sauna.
Piscina incalzita, sauna cu aburi, masaj intr-un mediu intim efectuat de un masseur profesionist, fitness cu instructor personal, clase de aerobic pentru incepatori si step aerobic pentru cei avansati, aqua gym (aerobic in bazin),lectii de inot pentru copii si adulti.
Adresa:
Strada Lascar Catargiu nr. 16A
Contact:
0232 222 910
Piscina Union Iasi este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Moldova, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Piscina Union Iasi
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Iasi
Coordonate GPS: 47.170927,27.579803
Lacul Ciurbesti este un lac de baraj artificial de podis din Podisul Central Moldovenesc, pe teritoriul satului Ciurbesti din comuna Miroslava(judetul Iasi).
Are o suprafata de 154 hectare si es
Biserica Toma Cozma se afla in Iasi si a fost inaltata in anul 1807 de catre cel care ii poarta numele, un boier iesean de la inceputul secolului al XIX-lea.
Al doilea ctitior al bisericii a fost Mar
Lacul Ciric I este un lac de baraj artificial de lunca din Campia Moldovei, în partea de nord-est a municipiului Iasi. Are o suprafata de circa 10,7 hectare si este construit pe raul Ciric.
Pe lacul
Casa Memoriala Otilia Cazimir a fost amenajata in casa in care a locuit poeta intre anii 1908-1967, de pe strada Bucsinescu nr. 4 din Iasi.
Cladirea a fost ridicata in anul 1858, fiind achizitionata
La data de 21 septembrie 1868 s-a semnat actul de concesiune pentru construirea si exploatarea caii ferate de la Suceava la Roman, cu ramificatie la Iasi si Botosani.
Vechea gara din Iasi, denumita s
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.