Apasati pe imagini pentru vizualizare
Statiunea Nicolina se afla in localitatea Iasi, la altitudinea de 143 metri, fiind cunoscuta pentru factorii naturali, precum: apele minerale sulfuroase, iodurate, clorurate, sodice, bicarbonatate, hipotermale si bioclimatul excitant.
La baza de tratament Nicolina sunt tratate afectiuni reumatismale degenerative, abarticulare, afectiuni neurologice periferice, afectiuni posttraumatice, afectiuni ginecologice, afectiuni respiratorii, afectiuni otorinolaringologice, afectiuni dermatologice.
Baza dispune de instalatii pentru: bai calde cu apa minerala, impachetari calde cu namol sulfuros, irigatii vaginale cu apa minerala, aerosoli si pulverizatii, electroterapie si hidroterapie, sala de gimnastica medicala, aerohelioterapie si onctiuni cu namol.
Statiunea Nicolina este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Moldova, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Statiunea Nicolina
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Iasi
Coordonate GPS: 47.145627,27.576706
Casa Memoriala Ion Creanga sau Bojdeuca lui Ion Creanga se afla in cartierul Ticau din Iasi unde marele povestitor a locuit intre anii 1872 si 1889.
Bojdeuca are doua camere dispuse de o parte si de
Biserica de lemn cu hramul Adormirea Maicii Domnului din Madarjac (aflata la o distanta de 45 km de municipiul Iasi) a fost inclusa pe Lista monumentelor istorice din judetul Iasi din anul 2004.
Bise
Cladirea ridicata intre anii 1930-1934, a fost proiectata de arhitectul Constantin Jotzu si construita de inginerul Emil Prager. Initial, cladirea trebuia sa fie sediul Fundatiei Universitare Ferdinan
Biserica 40 de Sfinti din Iasi se afla in Copou si a fost inaltata de hatmanul Vasile Roset in anul 1760, obtinand statutul de stavropighie (de sine statatoare), tinand direct de Biserica cea mare, Pa
Manastirea Golia este situata la limita de nord-est a orasului Iasi, avand aspectul unei fortareate medievale, cu ziduri de aparare si turnuri de incinta, cu porti mari din metal si lemn. Hramul manas
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.