Apasati pe imagini pentru vizualizare
Biserica romano-catolica Sf. Anton de Padova a fost construita intre anii 1902-1904. Este un edificiu monumental cu o inaltime de 56 m, construit pe locul Bisericii Minorita, dupa planurile arhitectului Emil Tabacovics.
Lacasul de cult este realizat in stil eclectic, purtand elemente ale stilurilor clasicist, baroc si renascentist.
Intrarea principală este boltita cu coloane, iar deasupra portii se afla copia celebrei opere a lui Michelangelo "Pieta".
Pictura altarului din marmura alba este inspirata din viata Sfantului Anton de Padova. Orga bisericii, cu o acustica deosebită, are 40 de registre cu 1200 de tuburi fonice. Slujbele sunt tinute in limbile maghiara, germana si romana.
Biserica romano - catolica Sf. Anton de Padova Arad este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Crisana, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Biserica romano - catolica Sf. Anton de Padova Arad
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Arad
Coordonate GPS: 46.17237,21.31521
Palatul Administrativ din Arad este situat pe Bulevardul Revolutiei nr. 75. A fost construit intre anii 1872-1874, in stil renascentist, turnul interior cu orologiu (adus din Elvetia) fiind ridicat in
Castelul Regal de la Savarasin a fost construit între anii 1650-1680 si a apartinut familiei regale romane, fiind inaltat pe locul unui castel ce a apartinut familiei nobiliare Forray, din secolul al
Pentru vizitatorii orasului Arad, unul din edificiile cele mai interesante este cladirea teatrului vechi, care dainuie in centru orasului de circa 180 de ani. Aceasta cladire trebuie socotita drept pr
Catedrala Sfanta Treime din Arad se afla pe drumul E671 si este catedrala ortodoxa, sediul scaunului arhiepiscopal al Arhiepiscopiei Aradului.
Piatra de temelie a fost asezata in anul 1991 de catre T
Manastirea Bizere Frumuseni se afla la 12 km est de Arad, in lunca Muresului, pe malul stang al Muresului, in locul numit Fantana turcului.
Prima atestare documentara a locului este din 1183 si avea
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.